23 Kasım 2013 Cumartesi

Satış Ortaklığı Nedir ve Goomass Bize Neleri Öğretiyor?

Başlangıç

Arkadaşlar öncelikle sizlere goomass eğitim kiti içerisindeki başlangıç kılavuzundan bahsedeceğim. Goomass eğitiminde internetten para kazanma işine yeni başlayacak olanlar için yol haritası başlangıç kılavuzu bulunmaktadır. Yol haritanızı kendiniz belirliyorsunuz. İnternetten para kazanmak için bir çok eğitim içermektedir. Bu eğitimleri kısa olarak hepsinden bahsedeceğim.

Başlangıç Yol Haritası Bize Neleri Öğretiyor?

Avcı Satış Ortaklığı ve Çiftçi Satış Ortaklığından Biraz Bahsedelim 

Avcı Satış Ortaklığı: Avcılık sisteminde facebook, twitter, forumlar veya trafiği yoğun olan sitelerde reklam yaparak veya başka sitelere ücret karşılığında reklam vererek kazanç sağlayabilirsiniz. Yani tıklama başı ödeme sayesinde site kurmadan para kazanabilirsiniz. Avcı satış ortaklığı sayesinde 1-2 günde para kazanılabilir. Sermaye dediğimizde çok fazla para harcamanız anlamına gelmiyor. 25-50 tl civarı trafiği yoğun olan sitelere reklam vererek satış ortaklığı yaptığınız ürün sayesinde kat kat paralar kazanabilir bu şekilde hiç zorluk çekmeden oturduğunuz yerden kazanç sağlama imkanınız vardır.
AVANTAJLARI

1-) Site veya blog kurmadan satış ortağı olduğunuz ürün hakkında reklamınızı yapabilirsiniz.
2-) 1-2 günde hatta bir kaç saatte para kazanabilirsiniz.
3-) Harcadığınız sermayenizi kat kat kazanırsınız örnek vermek gerekirse 20-30 TL verdiğiniz paranın karşılığını 100-150 TL kazanırsınız.
4-)  En son olarakta en büyük avantajı dünyanın her yerinde site kurmadan yazacağınız 2-3 cümlelik tanıtımla çok az ingilizce bilgisi sayesinde Türkiye de sattığınız ürün gibi dünyada'da tanıtım yaparak para kazanırsınız.


Çiftçi Satış Ortaklığı: İlk başladığımda benimde uyguladığım çiftçi satış ortaklığı sistemidir. Hemen para kazanamazsınız 2 hafta sonra veya 1 ay sonra kazanmaya başlarsınız nasıl mı ? Önemli olan bu sistemde sabır göstermeniz gereklidir ve tabikide site veya blog oluşturmanız şartdır.  En güzel yanıda hiç sermaye harcamadan site veya bloglarda ürünün reklamını yapmanız yeterlidir. Avcı ve Çiftçi Satış Ortaklığı Sistemini daha detaylı öğrenebilmek için goomass ın orjinal sitesine buradan  bakabilirsiniz.

Yol haritanızı bu sayede belirleyip sizde satış ortaklığı işine başlaya bilirsiniz. Benim tavsiyem çiftçi stratejisini yapmanız daha iyidir diyebilirim.İlk başlayanlar için mantıklı bir sistem çünkü satış ortaklığı işine başlayanlar genellikle sermaye harcamak pek istemezler ama kazandıkça avcı stratejisini uygulayıp daha hızlı ve daha çok para kazabilirsiniz. Yol haritası başlangıcında hangi stratejiyi yapacağınızın kararını verdikten sonra eğitimlere başlaya bilirsiniz. Zaten goomass dijital setinde hangi satış ortaklığını seçtiyseniz nerden başlayacağınızı anlatmaktadır.

AVANTAJLARI

1-) Risk yoktur. Verdiğiniz para sadece site kurmaya gidecek. Herhangi başka sermaye harcamanıza gerek yoktur.
2-) Bu sistemde en avantajlısı da sitenizde veya bloğunuzda paylaştığınız tanıtımlar yıllarca kalabilir ve bu sayede kazancınız hiç eksilmez.
3-) Kazancınız otomatik olup internetten bir kaç saatlik geçirdiğiniz vakit sayesinde günde 150 200 TL kazanma şansınız var. Yalnız sadece tahmini rakam olarak söyledim sizin çalışmanıza bağlıdır. Zaten kazancınız otomatikleşti ise demek ki siz satış ortaklığı işini kavrayıp başardığınız anlamına geliyor.

Avcı ve Çiftçi Satış Ortaklığının Dezavantajları
Avcı Dezavantajı

1-) Sermayenin şart olduğu bir sistemdir. Sermaye olmadan kazanç sağlayamazsınız.
2-) Reklamları durduğunuz an satış ortağı olduğunuz üründe kesilir.
3-) Sürekli sermaye harcayıp karşılığında para kazanırsınız otomatik olma durumu yoktur.
4-) Sürekli ilgilenmeniz gereklidir.

Çiftçi Dezavantajı
 Çiftçi satış ortaklığında pek fazla dezavantajları yoktur. Bir kaç taneden bahsetmek istiyorum.
1-) Hemen para kazanamazsınız bir kaç hafta uğraşmanız sayesinde sitenize gelen ziyaretçiler sayesinde para kazanmaya başlarsınız.
2-) Herşeyden önce çiftçi satış ortaklığı sabır isteyen bir iştir. Sabrınızın karşılığını düzenli bir çalışma sayesinde komisyon elde edebilirsiniz.

Başlangıç Kılavuzunun İçindekiler
. Yol haritası tanımı
. Affiliate marketing tanımı
. İnternetten para kazanmak için bizlere sunulan yollar
. Site kurmak ile ilgili tanım
. Ve daha fazlası







Goomass Eğitim Kiti İçerisinde Bulunanlar
Xticaret Eğitimi
Satış Ortaklığı Sistemi 







Clickbank Eğitimi
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
Google Adwords
Amazon Associates
Niş Pazar Avcısı
Eğitim setinin içeriğinde ek bonuslarda bulunmaktadır. Bunlar; Auto Twitter, Joomla Rehberi ve SEO, Web Site Kurma Rehberi, Profesyonal Adwords Kampanyası Örneği.




Satış Ortaklığı Nedir?



Satış Ortaklığı bir başkasının ürünün satmasında yardımcı olmak yani ücretli site veya ücretsiz blogda reklam yapmanız yeterlidir ve en sonunda sattığınız üründen komisyon kazanıyorsunuz bu kadar basit önemli olan düzenli çalışmanız. İster sermaye harcayarak paranızı iki kat daha fazla kazanın isterde hiç sermaye harcamadan site veya blog kurarak para kazanın tercih sizindir. Bunun için avcı ve çiftçi stratejisi uygulaması vardır. Size satış ortaklığında sevdiğim yanları anlatmak istiyorum. Oturduğun yerde hiç zorluk çekmeden para kazanabiliyoruz. İnternetinin olması yeterli istediğin heryerde bu işi yapma şansınız var. İster tatilde, ister okulda yapabilirsin. Sabah erkenden kalkıp işe gitme sorunu yok kendi saatini kendiniz belirleyebilirsiniz karar sizin :) Eğlenceli bir iş olduğunuda söyleyebilirim. Diğer güzel bir yanı komisyon alacağınız zaman en büyük mutluluk sevinç işte ozaman oluyor. Çalışmanızın karşılığını kat kat kazanmanız ayrı bir mutluluk veriyor. :)

Goomass'da Bulunan Satış Ortaklığı Eğitiminin İçindekiler           
Satış Ortaklığında Toplam Eğitim: 22  
. Öncelikle giriş bölümünde satış ortaklığı ne olduğunu ne işe yaradağından bahseder.
. Satış ortaklığı nasıl çalışır, türleri nedir vs.
. Satış ortaklığı stratejisi sayesinde belli çalışmanıza göre ne kadar para kazandırabilir.
. Sosyal medya pazarlama ve sosyal medya kanalları
. En iyi satış ortaklığı programlarını anlatmaktadır.
. Başarılı olmanın analizleri ve ince ayrıntılarına kadar anlatılan bir çok konu.

Not: Goomass'da bulunan eğitimleri içinde anlatımların örnek olarak bazılarını yazdım yani daha fazlası mevcuttur.




 Satış Ortaklığı hakkında bilgi edinmek için  bu video'yu izlemenizi tavsiye ediyorum.

               İzleyemeyenler https://www.youtube.com/watch?v=_WdQtCv3PIQ linke tıklayın.









    Goomass SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Tanıyalım

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) sayesinde web siteniz en üst aramalarda yer alma şansı olacaktır. SEO google ve benzeri diğer arama motorlarında üst sıralara çıkmanız için anlatılan eğitimdir. Bir web siteniz varsa üzerinde düzenli çalışmalar yapmalısınız. Belkide sitenizin içeriklerini bu sistem sayesinde değiştirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Goomass eğitim kiti seti sadece internetten para kazanmayı öğretmiyor. SEO ile daha fazla kazanç sağlayabilmek için üzerinde çok çalışılmış bir anlatım sunmaktadır. Tam olarak SEO' nun ne olduğunu anlayabilmek için Online Pazarlamanın terimlerini farklılıklarını bilmek gerekir.



Arama Motorlarının Önemi

Bir web sitesi açmak istiyorsunuz yalnız nasıl üst sıralamalara taşıyacağımızı bilmiyoruz. Bunun için yapmanız gereken bir trafik oluşturmak yani öncelikle anahtar kelimeniz ilgi çekici olması lazım. Örneğin bir web sitesi kuracaksınız buda ''örnek'' zayıflama, zayıflama ürünü, gibi veya ''örnek'' zayıflama ilacı işe yarıyormu diye başlık atabilirsiniz. Yani satacağınız ürün hakkında bilgi verebilecek anahtar kelimesi olması sitenize trafik çekmenizi daha hızlı arttırabilir. Goomass eğitim kiti seo motorunu en ince ayrıntılarına kadar anlatmaktadır.
Goomass eğitim kiti setinden yararlanmış biri olarak sizlere şunu söyleyebilirim. SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) çok ciddi anlamda en ince ayrıntılarına kadar anlatılması hem yazılı hemde video'lu eğitimlerde mevcut olması ve bizlere başlangıç seviyesinden başlayanlar ve bu işte profesyonel olmuş olanlara hitap etmesi beni tatmin etti diyebilirim. Siz değerli okurlarında bu set sayesinde yararlanıp bana hak vereceğinize inanıyorum.
Goomass'da Bulunan SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitiminin İçindekiler.
SEO'da  Toplam Eğitim: 45

. Arama motorlarının nasıl çalıştığı
. Arama motorlarının önemi
. Size ne sağlar
. Anahtar kelime
. Ciddi anlamda üzerine düşülmüş ince ayrıntılar

                 
 Xticaret Nedir?

Xticaret türkiyenin ilk satış ortaklığı platformudur. Satış Ortaklığı dediğimiz sistemi bu platform üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Xticaret'e ürün sahipleri ürünlerinin görsellerini, içeriklerini ve sitesini Xticaret platformuna eklerler bizlerde o ürüne satış ortağı oluruz. Üstelik hiç bir ücret ödemeden ve ürün sahibi ile muhattap olmadan ürününü satabiliriz ve karşılığında komisyon kazanırız. Sadece Xticarete üye olurken bir seferliğine olmak şartıyla 20TL ödemeniz gerekir. 20TL büyük bir meblağ değil ilerki zamanlarda satış ortaklığı sayesinde bu paraları çok rahat şekilde kat kat kazanmış olacaksınız.


Goomass'da Bulunan Xticaret Eğitiminin İçindekiler.
Xticaret'te Toplam Eğitim: 28
. Nedir ve nasıl çalıştığı
. Avantajları
. Nelere dikkat edileceğini
. Site veya blog kurarak satış ortaklığının nasıl yapılacağını.




Clickbank Nedir?

Clickbank 1998 yılında kurulan online satış ortaklığı platformudur. Clickbank'de %75 e varan çok yüksek miktarda komisyon kazanma şansımız bulunmaktadır. Binlerce ürün pazarlamamız için pek çok dijital ürün sahibi, ürününü bu platform'da reklam vererek biz satış ortaklığı yapan kişiler sayesinde sitesine ziyaretçi çeker. Tıpkı Xticaret'teki sistem gibi yalnız clickbank daha avantajlıdır. Nedeni ise her ürün için başka satış ortaklığı yapan sitelere tek tek üye olmanız gerekmez. Clickbank'de istediğiniz ürünü hemen bulup satış ortaklığına başlayarak komisyon kazanabilirsiniz. İnternette en büyük satış ortaklığı sistemi olduğunu söyleyebilirim.
Clikbank Güvenilir mi ?
Clickank dünyanın en iyi en güvenilir satış ortaklığı olduğunu söyleyebilirim. Dünyada çok geniş 100 binlerce kitleye sahip olan Clickbank'de kazandığımız komisyonlar zamanında ödenir.
Komisyonlar Zirvede
Clickbank'de komisyonlar çok yüksek olması bizimde çok para kazanacağımız anlamına geliyor. Genelde %50-%75 komisyon oranı bulunmaktadır. Ben şunu fark ettim satılan dijital ürünlerin maliyeti çok az olduğundan biz satış ortaklığı yapanlara çok büyük komisyonlar verilmektedir ve komisyonların yüksek olmasının sebebide dijital ürünlerin daha çok satılmasından kaynaklanıyor olmasıdır.
Clickbank'de Satış Ortaklığını Yapabilmek İçin İngilizce Bilmem Şart mı?
Clickbank yabancı kitlenin platformu olduğu için ingilizce içerikler bulunmaktadır. İngilizce bilginizin olması şart değil. İnterneti kullanmayı biraz biliyorsanız Clickbank'ıda çok rahat şekilde kavrayabilirsiniz.

Goomass'da Bulunan Clickbank Eğitiminin İçindekiler.
Clickbank'da Toplam Eğitim: 48
. Avantajları
. Sistemin nasıl işlediği
. Clickbank ürün analizleri
. Ürünlerini pazarlama platformu
. Nasıl üye olunduğunu
. Clickbank hakkında detaylı bilgi


Google Adwords Nedir?

Google Adwords sayesinde internetten satış ortaklığı yapacağımız ürünün reklamını yapıp satış yapmaya başlayabilirsiniz. Adwords sisteminde amaç bir satış ortağı olduğunuz ürünü google adwords'de satmak ve hayal ettiğinizin üzerinde para kazanabilirsiniz. Google Adwords'de ücret karşılığında reklam yapabilirsiniz. Vermiş olduğunuz paranın kat katını kazanabilirsiniz.



Goomass'da Bulunan Google Adwords Eğitiminin İçindekiler.
Google Adwors'da Toplam Eğitim: 57

. Hakkında bilgi
. Adwords'ün başarısı
. Doğrudan pazarlama
. Reklam bilgileri
. Kısa zamanda kazandırma analizleri


Makale Yazarak Para Kazanma

Yazı yazarakta para kazanabilirsiniz. Yazılarınızı web sitesine, blog kullanıcılarına satıp çok rahat bir şekilde para kazanma şansınız vardır. Make yazarlığından işe başladığınız ilk günden para kazanabilirsinz. Diğer sistemler gibi 1 ay bekleme durumu olmuyor. Örneğin yarım saat veya bir saatte hazırladığınız bir makaleyi 10-15 TL arası satabilirsiniz. Makale yazma işini site kurup bir ürünün reklamını yaparak sitenizine gelen ziyaretçilerin ürünü satın almasıyla birlikte komisyon kazanabilirsiniz. Örnek olarak laptop, fotoğraf makinasi, moda vs bir çok ürün hakkında makale yazabilirsiniz. Makale yazarlığı hakkında bir çok bilgi goomass setinde mevcuttur.
Goomass'da Bulunan Yazarak Para Kazanma Eğitiminin İçindekiler.
Yazarak Para Kazanma Eğitiminde Toplam Eğitim: 25

. Yazı yazarak para kazanma tekniği
. Konular hakkında içerik analizi
. kazandıran makaleler
. Yazdığın makaleleri nasıl satabilirsin

Niş Pazar Avcısı

Sizlere niş pazarlığının ne olduğundan bahsetmek istiyorum. İnglizcesi ''Niche Marketing'' olan Niş Pazarlama bir ürünün belli bir hedef kitleye pazarlama stratejisidir. Niş pazarlama istediği gereksinimleri tam karşılanamayan belli bir grubun isteklerini karşılayabilmek amacıyla hazırlanmış küçük bir pazar alanıdır. Niş Pazarlama satış ortaklarının sık kullandığı stratejisidir. Bu sistemde bir müşterinin ne istediğini bilmek gerekir ve isteğine göre bir ürünün tanıtımını yapıp çok iyi rakamlarda sermaye kazanırsınız. Niş pazarlamanın stratejisi daha farklıdır önemli olan müşterilerinin isteklerini karşılamak bu sayede sitenizde trafik yoğunu üst seviyelere çıkmış olacak.

Niş Pazarlama Nasıl Çalışır?

Arkadaşlar niş pazarlama da müşterilerinizin istekleri doğrultusunda hangi ürün olursa olsun o ürün hakkında araştırma yaparak müşterinize bilgi verirsiniz neden ihtiyaç duyduklarını anlamalarında yardımcı olmanız sizin için ve müşterileriniz için önemlidir. Yani niş pazarlama da isteklere yönelik satış yapmanız ürününüzün daha çabuk satılma olasılığını meydana getirmektedir.


Goomass'da Bulunan Niş Pazarlama Avcısı Eğitiminin İçindekiler.
Niş Pazarlama Avcısın da Toplam Eğitim: 17

. Niş pazarlama nedir ne işe yarar.
. Önemli stratejiler.
. Niş pazarlığının önemli bilgileri ve daha fazlası




NOT: GOOMASS'DA BULUNAN EĞİTİM İÇERİKLERİNİN SADECE BAZILARINI EKLEDİM DAHA FAZLASI MEVCUTTUR.

GOOMASS EĞİTİM KİTİNDE ÇOK DETAYLI BİR ŞEKİLDE PARA KAZANMANIZI ÖĞRETEN EN İYİ DİJİTAL SETİNİ BURADAN ZİYARET EDEBİLİR SATIN ALABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder