22 Kasım 2013 Cuma

Aklınızdaki Tahmini Soruların Cevabı Burada

Goomass Eğitim Kiti İçin Sıkça Sorulan Sorular


1-) Satış ortaklığını yapmak isteyen herkez para kazanabilir mi ?

Cevap: Bu işten herkez para kazanamaz. Kazanabilmek için günlük 2-3 saat çalışma yapmanız lazım ve tabikide bilgisayar bilgisi şart ve en önemliside kendine güvenin olması lazım.
Bunların hepsi bende var yapabilirim diyorsan sende para kazanabilirsin. Bilgisayar bilgisi olmasından bahsederken facebooka twittera girmeyi bilmen araştırma yapmayı sevmen yeterlidir :) En ince ayrıntılarına kadar bilgin olması istenmiyor. Bu işten para kazanamayanlar genelde 2-3 günlük çalışmayla para kazanacaklarını sanıyorlar ve kazanamayınca işi yarıda bırakıp vazgeçiyorlar o yüzden herşeyden önce sabırlı olmalısınız ve sonunda kazanmaya başlarsınız.

2-) İnternetten para kazanabilmek için web sitesi kurmak şart mı ?

Cevap: Web sitesi kurmanız şart değil site kurmadanda para kazanabilirsiniz. Goomass'da bununla ilgili eğitimler verilmektedir. Mesela trafiği yoğun olan siteye satış ortağı olduğunuz ürünü ücret karşılığında reklam vererek 1-2 günde para kazanmaya başlarsınız. Örneğin bir siteye reklam parası 50 TL verdiniz ve binlerce kişinin girdiği sitede günde 150 200 TL para kazanırsınız üstelik kısa zamanda bu şekilde kazanç sağlanır.
Goomass eğitim kiti eğitimleri Clikbank, Amazon, Adwords videolu yazılı olarak site kurmadan para kazanmayı detaylıca anlatılmaktadır.

3-) Satış ortaklığı işini yapabilmek için koşullar nelerdir ?

Cevap: 2-3 saat çalışma, bilgisayar bilgisi, internet, :)

4-) İnternetten ne kadar para kazanabilirim?

Cevap: İnternetten para kazanabilmeniz için kesin bir şey söyleyemem. Tahmini olarak şöyle söyleyebilirim. Çiftçi Stratejisinden örnek verelim. Bir web sitenizi kurdunuz ve satış ortaklığı yapacağınız ürün hakkında reklam yapmaya başladınız tantımlar vs paylaşımlarda bulundunuz ve düzenli çalışmalar sayesinde 2 hafta veya 1 ay sonra para kazamaya başlarsınız. Sitenize hergün 100 kişi giriş yapsa ve 100 kişiden 1i ürünüzü satın almış olsa  komisyon kazancınızda 40 TL varsayalım ayda 1200 TL kazanma şansınız var. Bu sadece tahmini hesap 100 kişiden günde 2 kişide satın alabilir 3 kişide bazen almayanlarda olabilir. Önemli olan sizin düzenli çalışmanızdır.  Türkiyenin şartlarına göre 1200TL az bir miktar değil. Tabikide detaylı bilgiler Goomass Eğitim Kitinde mevcuttur.

5-) Satış ortaklığını yapabilmek için ingilizce bilmemiz şart mı?

Cevap: Hayır ingilizce bilmeniz şart değil. Türkiyedeki satış ortaklığı yapan programlara katılıp ürün sayfalarından para kazanabilirsiniz. Yurtdışında bu işi yapan binlerce kişiler olduğunu bahsetmiştim. İngilizce bilmeniz şart değil ama bir kaç cümle kuracak şekilde bilginiz olması size ekstra kazanç sağlaması demektir. Mesela ingilizce içerikli bir site kurup 'örnek' zayıflama ilacı ürünün satış ortaklığını yaparak daha çok kitleye ulaşabilceğiniz için daha çok paralarda kazanabilirsiniz. Hem Türkiye'de hemde yurtdışında paralar kazanarak sermayenizi arttırabilirsiniz.

6-) Goomass Güvenilir mi ?

Cevap: Goomass eğitim kitini satın almış biri olarak şunu söyleyebilirim. İçeriğindeki eğitimler çok düzenli ve doğru bir şekilde anlatılmıştır. Takıldığınız, anlamadığınız bir konu olduğunda  goomass yazarlarlarına sorabilirsiniz size 24 saat en uzun 48 saat içinde cevap veriyorlar. Her konuda yardımcı olmaları tavsiyelerde bulunmaları güvenilir olmasını kanıtlamış durumdadır. Eğer bizi kandırıyor olsalardı sitelerinde fotoğraflarını koyup videolar hazırlayıp kendilerinden bahsetmezlerdi ve en önemliside goomass dijital setini alıp satış ortaklığı yapmış olan çoğu kişiler goomass'dan memnun kaldıklarını belirtiyorlar.

7-) Goomass Eğitim Kitini Nasıl Satın Alabilirim ?

Cevap: Öncelikle şunu belirteyim goomass dijital set olduğu için evinize kargoyla gelmemektedir. Ne zaman hangi saatte satın alırsanız alın goomass'ı bilgisayarınıza indirerek eğitimlere başlayabilirsiniz. Kargo bekleme derdinden kurtulmuş oluyoruz en azından. Kredi Kartı, Havale, Paypal ile online ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Buradan goomass sitesine girip en alt sayfaya inerek nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

8-) Goomass güvenilir olduğunu nasıl kanıtladı?

Cevap: Goomass'ın bizlere internetten çok paralar kazanacaksınız diye kandırma girişiminde bulunnmaması, hatta bu işi herkezin yapamayacağını söyleyerek zorla ürününü satma durumu sergilememeleri, maillerimize kısa zamanda cevap vermeleri ben ve tüm goomass'ı alan çoğu kişinin memnuniyetini kazanmışlardır.

9-) Bende satış ortaklığı işini yapmak istiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum bu işe hiç bir şey bilmeden girmek ne kadar doğru ?

Cevap: Eğer kendinize güveniyorsanız para kazanabilirsiniz. Önemli olan istekli olmak ben bu işi yapabilirim demeniz sizi her zaman 1-0 önde götürür. Satış ortaklığı işine başlayan çoğu kişi bilgili olarak başlamıyorlar eğitim setini satın alarak internetten para kazanmanın yollarını öğrenip, para kazanmaya hazır vaziyete gelmiş durumda oluyorlar. Yani sizlerde bu sistemden yararlanarak öğreneceğeniz bilgiler sayesinde çok rahat para kazanmaya başlayabilirsiniz.

10-) Goomass eğitiminde site açıp kazanç sağlama eğitimi varmı?

Cevap: Tabikide goomass'da site kurma rehberi var. Ücretli site kurmanın ve ücretsiz blog kurmayı anlatan eğitimler mevcuttur. WordPress, Joomla eğitimleri sayesinde site kurarak satış ortaklığı işine başlayabilirsiniz.

11-) Goomass'ın bana faydası nedir?

Cevap: Goomass eğitim kiti seti internetten para kazanmanın kolay yollarını anlatmaktadır. Türkiyenin en iyi hazırlanmış ve beğeni olarak üst seviyelerde bulunan goomass internetten para kazandırma stratejisini başarıyla elde etmiş ve bizlerede kendi edindiği bilgileri sunarak para kazanmanın tekniklerini sunmaktadır. İçerik olarak olarak yazılı anlatım ve video'lu anlatımları vardır ve sürekli yeni elde edilen bilgileri ve daha farklı stratejileri güncel olarak eklemektedirler. Yani goomass'ı satın adlığınızda hep aynı bilgiler kalmayacak daha farkılı yeni bilgiler güncel olarak ücretsiz setinize ekliyorlar.




       

!1








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder